Traktaties

Bij jarig jetje kun je nu heel voordelig traktaties bestellen. Jarig Jetje maakt kant en klare traktaties vanaf 1 euro en doe het zelf pakketjes vanaf 60 cent. Je kunt een leuk thema kiezen voor iedere traktatie. Ze hebben bijvoorbeeld een leuke kikker traktaties, spongebob traktaties, Schnappi traktaties en nog veel meer leuke traktatie thema's!

Jarig Jetje kan de traktaties maken met zakjes kant-en-klare chips. Hiervoor kan gekozen worden uit diverse thema's. Zoals je kunt zien in hun fotoboek.

De traktaties worden geleverd in een mooie versierde doos in het gevraagde thema. De kant-en klare traktaties kosten 1 euro per stuk maar er zijn natuurlijk ook Doe het Zelf pakketten te koop. Hier hoef je alleen snoep, chips of iets dergelijks in te doen en de traktatie is af. Er worden dan natuurlijke ook versieringen bijgeleverd. Je krijgt ook een mooie eenvoudige gebruiksaanwijzing.

Je kunt bij Jarig Jetje ook de vergrootte versie van de traktatie bestellen zodat je de kamer kunt versieren voor je verjaardags parteitje. Je kunt de vergrootte traktatie ook gebruiken om de traktatie doos mee te versieren.

Trakteren

Bij Jarig Jetje kun je traktaties bestellen om op school te trakteren. Het is leuk om naar Jarig Jetje te gaan voor je traktaties omdat ze helemaal de blits maken bij jou op school als je gaat trakteren in de klas. Want niemand maakt natuurlijk mooiere traktaties dan een gespecialiseerd bedrijf! Maar wat ook een voordeel is als je wilt trakteren is dat de traktaties worden thuisbezorgd als je in de regio leiden woont. Jarig Jetje komt JOU dan trakteren op jouw mooie traktaties in een mooie trakteren doos.

Als je leuke kindertraktaties wilt kopen kun je zoals eerder gezegd een doe het zelf pakket kopen. En als je niet in leiden of omgeving woont sturen we de doe het zelf traktaties gewoon op via post!

Ga nu snel naar Jarig Jetje!