Realtones

Realtones zijn de nieuwste rage van dit moment! Realtones zijn de echte mp3 geluiden op een mobiel. Dus je krijgt het echte liedje te horen als realtones als je gebeld wordt op je mobiele telefoon. Realtones zijn er pas sinds een jaar. De realtones zijn meestal erg prijzig maar dat komt vooral omdat er veel afdrachten over realtones betaald moeten worden. De realtones kosten in meeste gevallen €2,60 per stuk. Er moeten vaak afdrachten betaald worden over realtones aan buma/stemra en de platenmaatschappijen.

De meeste mobiele telefoons onderteunen ondertussen wel realtones. Maar dan wel de nieuwe telefoons. De realtones die op deze site en op www.coolerealtones.com te koop zijn moeten worden besteld via een 0900 nummer die je belt voor €1,30 per gesprek. Je kijgt dan een pincode voor je realtones, nadat je deze pincode hebt ingevoerd moet je nog een keer naar een 0900 nummer bellen voor je volgenden pincode voor je realtones. Daarna kun je binnen een uur nog je realtones ophalen via een wap-push bericht. Als er een fout optreed bij het bestellen van realtones kun je altijd contact opnemen met de helpdesk.

Realtones toplijst

De realtones toplijst wordt iedere 5 minuten geupdate met de beste realtones bovenaan. Deze realtones toplijst wordt samengesteld door de verkoop gegevens van meer dan duizend andere websites. Zo kunnen wij altijd de beste realtones voor jouw aanbieden.